Type Turfmarkt #002

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 2 staat in een auto vrije straat met uitzicht op het stadsparkje, heeft circa 104 m2 aan woonplezier en beschikt over 3 slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Deze tussenwoning heeft een grijze gevel op de begane grond en op de eerste verdieping gemêleerde gevelsteen. Het leikleurige dak maken het plaatje compleet. Hier woon je in een groene en kindvriendelijke omgeving. En toch sta je met slechts 15 minuten fietsen in het karaktervolle centrum van Gouda. Op het parkeerterrein achter de woningen heb je een eigen parkeerplaats. Ideaal!

In aanbouw / bewoond

Type Turfmarkt #002

ca. 104 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 36 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.