Klein Gouda, lekker bereikbaar

Fraai wonen in een groene omgeving is leuk, maar een goede bereikbaarheid is natuurlijk ook heel belangrijk. Klein Gouda is een plek waar beide samenkomen. In Klein Gouda heb je goede verbindingen met provinciale wegen, rijd je zó op de snelweg en beweeg je je eenvoudig en snel van A naar B met het openbaar vervoer in de buurt. En als je weer thuiskomt zet je de auto op je eigen parkeerplaats is het parkeerhof. 

Met een paar minuten op de A20

Een nieuwbouwwijk aan de rand van de stad heeft zo z’n voordelen. Westergouwe heeft namelijk een goede, slimme infrastructuur en is daardoor ideaal bereikbaar. Ontsluitingswegen, die ook veilig zijn voor fietsers en voetgangers, begeleiden je binnen no-time de wijk uit. Zo bereik je vanuit Klein Gouda direct de N207, de ‘oprit’ naar de A20, die je richting alle bestemmingen in het Groene Hart brengt.

Op weg met fiets en OV

Heb je geen auto of reis je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem in Klein Gouda. Vanuit Westergouwe rijdt een bus naar het NS-station. Vanaf Gouda Centraal stap je zo op de trein naar grote steden als Den Haag, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Ook per fiets of scooter is het centrum van Gouda trouwens goed te bereiken. Vanuit Klein Gouda ben je in slechts enkele minuten fietsen in de binnenstad.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op
Staat jouw droomhuis in Klein Gouda? Bekijk de woningen