Planning Klein Gouda

In Klein Gouda, het nieuwbouwplan in Westergouwe, komen in totaal 45 woningen. De woningen worden tegelijk verkocht in 1 fase. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en nieuwbouwplanning van Klein Gouda.

Verkoop in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Klein Gouda. Naar verwachting start de verkoop medio 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van BPD in Westergouwe. 

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Klein Gouda, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Klein Gouda te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 3 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op
Staat jouw droomhuis in Klein Gouda? Bekijk de woningen