De bouw van Het Carré van Westergouwe is gestart. Naar verwachting start de oplevering in de zomer van 2024. Op dit moment zijn er nog een aantal Parkwoningen beschikbaar. Staat hier jouw droomwoning? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan.

Het is mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met Klein Gouda en Het Carré en een kijkje te nemen op de bouwplaats van Het Carré. Op zaterdag 30 september ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning.

Staat hier jouw droomwoning?

Bouw is gestart!

Omarmd door woongeluk

Het Carré van Westergouwe is nieuwbouw in optima forma. Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen. Maar bovenal een karakteristieke wijk met een creatieve twist. De naam verklapt het al: alle woningen worden in een carrévormig blok opgezet. Zo krijgt wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda een totaal nieuwe dimensie. Be there or be square!

image alt

Buiten de lijntjes

Waarom saai als het ook spannend kan? In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door 17 kadewoningen, 20 parkwoningen, 10 stadswoningen en 28 appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. De bouw is in januari 2023 gestart. Naar verwachting start de oplevering in de zomer van 2024. Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Staat hier jouw droomwoning?

Bekijk het woningaanbod
image alt

Een wijk voor iedereen

In deze wijk doen we het allemaal net even anders. Zo is er bijzondere aandacht voor betaalbaarheid en inclusiviteit, want de woningen sluiten aan op alle leeftijden, wensenlijstjes en portemonnees. Wonen aan het water? Liever uitzicht op het groen? Of graag het comfort van een appartement? Met de mix van grondgebonden woningen en appartementen die het Carré van Westergouwe straks rijk is, kan het allemaal.

image alt

Kan het nog groener?

Het Carré van Westergouwe is niet alleen omgeven door groen, ook worden de woningen én de wijk volledig duurzaam gebouwd. Gasaansluitingen zijn er niet. Warmtepompen en zonnepanelen wel. De huizen zijn volledig geïsoleerd en nul-op-de-meter. De appartementen zijn zeer energiezuinig. Regenwater kan makkelijk de bodem in, terwijl slimme oplossingen straks water besparen. Je leest het: hier woon je helemaal klaar voor de toekomst! 

Lees meer over duurzaamheid

Het woningaanbod

In totaal telt het Carré van Westergouwe 75 woningen. Deze woningen zijn in grote lijnen op te delen in de volgende typen: 

  Neem contact op
  Veel gestelde vragen