De bouw van Het Carré van Westergouwe is gestart. Naar verwachting start de oplevering in de zomer van 2024. Op dit moment zijn er nog een aantal Parkwoningen beschikbaar. Staat hier jouw droomwoning? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan.

Staat hier jouw droomwoning?

Uitverkocht

Omarmd door woongeluk

Het Carré van Westergouwe is nieuwbouw in optima forma. Een buurt waar groen, water en stadse sferen samenkomen. Maar bovenal een karakteristieke wijk met een creatieve twist. De naam verklapt het al: de woningen zijn in een carrévormig blok opgezet. Zo krijgt wonen hier aan de rand van het gezellige Gouda een totaal nieuwe dimensie. Be there or be square!

image alt

Uitverkocht

Waarom saai als het ook spannend kan? In Het Carré van Westergouwe raak je niet snel uitgekeken. De openbare ruimte, eigentijdse architectuur en ontmoetingen vormden de inspiratiebron voor het charmante woonblok met verschillende woningtypen. Vier zijden worden gevormd door kadewoningen, parkwoningen, stadswoningen en appartementen, elk met een unieke look en feel. De gemene deler? Een tuinzijde die grenst aan de besloten binnenruimte van het carré. De eerste woningen zijn opgeleverd, alle woningen zijn verkocht.

image alt

Duurzaam wonen zonder energielasten

Het Carré van Westergouwe is niet alleen omgeven door groen, ook worden de woningen én de wijk duurzaam gebouwd. De huizen zijn volledig geïsoleerd en nul-op-de-meter. Nul-op-de-meter betekent dat een woning energie opwekt en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals gas. En dat is niet alles. Met een energielabel A++++ krijg je tot € 50.000 extra leencapaciteit. 

Ook hebben de woningen een groenverklaring. De groenverklaring levert bij diverse hypotheekverstrekkers extra korting op. Vraag jouw hypotheekadviseur naar de voorwaarden. Je leest het: hier woon je helemaal klaar voor de toekomst! 

Lees meer over duurzaamheid

Bouwupdate maart 2024

  Neem contact op
  Veel gestelde vragen