Type Westhaven L #022

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime hoekwoning in een rustig straatje met veel bomen en uitzicht op water? Zoek dan niet verder! Deze 3-laagse hoekwoning in een rij van 6 is van alle gemakken voorzien. Wat direct opvalt is de grijze gevel op de begane grond, het gemêleerde metselwerk en de hoge raampartijen met frans balkon. Met circa 131 m2 aan woonplezier en 4 slaapkamers biedt bouwnummer 22 alles wat je nodig hebt. Je woont hier in een kindvriendelijke omgeving, op 15 minuten fietsen van het centrum van Gouda én het NS-station. Op het parkeerterrein achter de woningen heb je een eigen plek voor de auto. Ideaal!

In aanbouw / bewoond

Type Westhaven L #022

ca. 131 m2
6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 90 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.