Type Hoge Gouwe

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Jouw woning in Klein Gouda? Die is niet te missen! De ‘special’ is dankzij de grote klok in de gevel dé blikvanger van dit nieuwbouwproject. Naast deze bijzondere klok maken de oud Hollandse voorgevel en Delftse stoep bouwnummer 1 tot een karakteristieke en charmante woning. Niet alleen de look maakt deze special een geweldige woning, ook de praktische indeling, 3 slaapkamers en maar liefst 128m2 aan woonplezier zorgen dat het hier heerlijk vertoeven is voor het hele gezin! 

In aanbouw / bewoond

Type Hoge Gouwe

ca. 128 m2
4 - 5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Noord-oosten
image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.