Voorbereiding voor eigen laadpaal

26 juli '23

Is het voor jou ook elke keer weer zoeken naar een laadpaal in de buurt om je elektrische auto op te laden? Niet als je een woning koopt in Klein Gouda. De aannemer treft alvast maatregelen zodat je deze eenvoudig kan laten installeren op je eigen parkeerplaats na de oplevering. Ideaal!

Mantelbuis met trekkoord

Misschien heb je nu al een elektrische auto of staat dat op je wensenlijstje voor de toekomst. In Klein Gouda zit je sowieso goed. De aannemer brengt tijdens de bouw een voorziening aan om na de oplevering eenvoudig een laadpaal aan te kunnen laten leggen. De voorziening betreft een mantelbuis met een trekkoord die vanuit de meterkast naar je eigen parkeerplaats op het mandeling binnenterrein loopt. Ideaal!

Jouw nieuwe thuis?

Zie jij het wel zitten? Een prachtige woning in Klein Gouda mét een eigen parkeerplaats en een mogelijkheid voor een eigen laadpaal? Kijk in onderstaande kavelkaart naar het beschikbare aanbod. Door op een van de bouwnummers te klikken lees je alle details over de woning en kun je direct een vrijblijvende optie aanvragen.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod