Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

7 september '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Het Carré van Westergouwe of Klein Gouda? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en een kijkje te nemen op de bouwplaats van Het Carré. Op zaterdag 30 september ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning.

30 september 2023

NVM Open Huizen Dag

Op 30 september tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag in het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). Vanuit daar begeleiden we je graag naar de bouwplaats van Het Carré. Aanmelden is niet nodig!

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en neem een kijkje op de bouwplaats van Het Carré
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Proef de sfeer van Westergouwe.

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur binnen te lopen in het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de buurt. Wil je de bouwplaats van Het Carré bezoeken? Trek dan stevige schoenen aan.

Heb jij interesse in een van de woningen en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwwoning kopen? Bekijk het beschikbare aanbod