Nieuw woningaanbod: Klein Gouda

4 april '23

Zoek je een betaalbare woning in Westergouwe? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan waarbij een groot deel van de woningen een koopsom hebben onder de Nationaal Hypotheek Garantie (NHG) grens. De woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsbeelden, concept plattegronden, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomwoning er tussen! 

image alt

De woningtypes in Klein Gouda

Het is tijd voor een nieuwe fase! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van Klein Gouda. Op de pagina woningen kun je de conceptimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2023. Deze nieuwe fase bestaat uit 45 woningen, in verschillende typen rijwoningen namelijk:

  • Type Hoge Gouwe (speciale hoekwoning, 128 m2)
  • Type Turfmarkt (104 - 108 m2)
  • Type Turfmarkt L (119 - 123 m2)
  • Type Westhaven (115 m2)
  • Type Westhaven L (131 m2)

Interesse?

Spreekt een (of meerdere) woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Klein Gouda. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod

Een woning kopen, zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een appartement in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod