Laatste kans in Klein Gouda: bouwnummer 1

28 december '23

Bouwnummer 1 is de allerlaatste beschikbare woning in Klein Gouda. De ‘special’ is dankzij de grote klok in de gevel dé blikvanger van dit nieuwbouwproject. Naast deze bijzondere klok maken de oud Hollandse voorgevel en Delftse stoep bouwnummer 1 tot een karakteristieke en charmante woning. Niet alleen de look maakt deze special een geweldige woning, ook de praktische indeling, 3 slaapkamers en maar liefst 128m2 aan woonplezier zorgen dat het hier heerlijk vertoeven is voor het hele gezin! 

image alt

Een zee aan ruimte

Op het bankje op jouw eigen Delftse stoep geniet jij van jouw eerste kopje koffie in de zon. Je kijkt uit over het groene parkje. Over je schouder gluur je door het keukenraam naar binnen en zie je jouw partner het ontbijt klaar maken. Door de keuken kijk je verder de huiskamer in. Door deze open verbinding en de openslaande deuren rondom het huis, oogt de leefruimte licht en ruim. Aan de woonkamer grenst jouw fijne tuin. Op zonnige dagen zet je de openslaande deuren wagenwijd open en laat je de frisse lucht naar binnen. Deze tuin is ideaal voor jouw kids om in te spelen, het speelgoed en de fietsen stal je in de berging achterin de tuin. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer, waarvan het sanitair en tegelwerk inclusief zijn, te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een openslaande deur met een Frans balkon! De trap leidt verder naar de 2e verdieping. Deze verdieping bevat de 3e slaapkamer en technische ruimte. Maak jij hier jouw master bedroom, sportruimte, thuiswerkkantoor? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Jouw droomwoning?

Is bouwnummer 1 jouw droomwoning? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan bij het bouwnummer op de pagina Woningen. De bouw van de woningen start in mei 2024. Aftellen tot de eerste paal in de grond wordt dus steeds korter!

Bekijk bouwnummer 1
BG
1e
2e
Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod