De eerste concept impressies zijn klaar!

11 mei '23

Eerder hebben we al de schetsen van de architect met je gedeeld, om je een eerste indruk van de woningen in Klein Gouda te geven. Ondertussen zijn we ook bezig met het maken van levensechte beelden van de woningen en... de eerste concept versies daarvan zijn klaar!

image alt

Artist impressions

Als je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven en het uitzicht te bewonderen.

Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning wel heel veel andere voordelen met zich mee. Zo ben je als eerste eigenaar volledig vrij om de woning helemaal eigen te maken. Daarnaast ben je met een nieuwbouwwoning helemaal klaar voor een gasloze toekomst en kun je door goede isolatie en diverse duurzaamheidsaspecten een flink lagere energierekening verwachten. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

image alt

Verder uitwerken

De artist impressions, AI's in het kort, die we nu met je willen delen, zijn nog concept versies. Dat houdt in dat er hier en daar nog wijziging plaats vinden. Denk aan technische aanpassingen en aankleding van de omgeving. Ondertussen zijn we dus nog de puntjes op de i aan het zetten, maar we wilden niet langer wachten met laten zien hoe mooi de woningen in Klein Gouda worden.

Bekijk alle concept impressies
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Hier wonen? Bekijk de woningtypes