70% verkocht in Klein Gouda

29 september '23

Twee maanden na de toewijzing van de woningen in Klein Gouda is 70% van de woningen al verkocht! Voor alle kopers is het nu wachten totdat ze naar de notaris mogen, maar voor het zover is, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken.

Update opschortende voorwaarden

We hebben goed nieuws voor alle kopers van een woning in Klein Gouda. Aan de eerste opschortende voorwaarde is voldaan want het verkooppercentage van 70% is inmiddels gehaald. Ook de omgevingsvergunning is deze week verleend, dat betekent dat wanneer er geen bezwaren worden ingediend, er eind november een onherroepelijke omgevingsvergunning is. Ook de derde opschortende voorwaarde gaat de goede kant op, want volgens de huidige planning is de grond eind 2023 bouwrijp.

Wanneer aan alle 3 de opschortende voorwaarden is voldaan, kan het plan gegund worden. Op dat moment kan de grond dus geleverd worden en krijgen de kopers van een woning in Klein Gouda een uitnodiging om naar de notaris te gaan. Naar verwachting zal dit voor het einde van 2023 zijn. 

image alt

Ook wonen in Westergouwe?

Op dit moment staan alle woningen in Klein Gouda onder optie. Is jouw droomwoning nog niet verkocht? Dan kun je je aanmelden als reservekandidaat op het betreffende bouwnummer. Dit doe je door op de knop "Zet me op de wachtlijst" te klikken. Of kijk eens naar de woningen in het project Het Carré van Westergouwe. Deze woningen zijn in aanbouw en worden naar verwachting vanaf de zomer van 2024 opgeleverd.  

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod