Planning Windsor Park

In Windsor Park, het nieuwbouwplan in Westergouwe, komen in totaal 46 woningen. De woningen worden tegelijk verkocht in 1 fase. De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van 2024. Benieuwd wat je de komende tijd kunt verwachten? 

Verkoop Windsor Park is gestart

Het is zover, de verkoop van Windsor Park is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopstukken online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera. Schrijf je nu in voor maximaal 5 voorkeurswoningen. Wanneer de inschrijving is gesloten, worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Dit gebeurt bij Windsor Park op basis van inschrijving. Kijk voor meer informatie over het proces van verkoop en toewijzing op de pagina Woning kopen.

Geef nu je voorkeuren door

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Duurzaamheid in het Windsor Park Lees er alles over
Is Windsor Park goed bereikbaar? Lees er hier meer over