Planning Windsor Park in Westergouwe

De nieuwbouwwijk Westergouwe wordt weer een stukje verder uitgebreid. De nieuwste woonbuurt is Windsor Park, met 44 duurzame woningen in verschillende typen voor zowel starters als doorstromers. Alle woningen gaan in een keer in verkoop en worden tegelijk gebouwd. De verkoop van Windsor Park start naar verwachting in het najaar van 2022.

 

Start verkoop

Start verkoop

Op dit moment zijn de woningen in Windsor Park in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop begin 2023. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je NAW gegevens achter bij je favoriete woningtype op de pagina Woningen. Wij laten je weten wanneer de verkoop start.

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. We sturen jou een e-mail met het goede nieuws dat je naar de notaris kunt zodra we aan deze voorwaarden hebben voldaan. De aannemer krijgt dan de opdracht te starten met de bouw. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt. 

Start bouw

Oplevering

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst hebt getekend van je nieuwe woning: de oplevering. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden.

Duurzaamheid in het Windsor Park Lees er alles over
Is Windsor Park goed bereikbaar? Lees er hier meer over