Verkoop Windsor Park is gestart!

28 mei '24

Het is zover: de verkoop van Windsor Park is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot donderdag 6 juni 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

1 juni 2024

Informatiemoment

Heb je nog vragen over de woningen in Windsor Park of de financiële check? Kom dan zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 12.00 uur naar het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). De makelaars en financieel adviseurs van Rabobank zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Parkrijk, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot donderdag 6 juni 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Vrijdag 7 juni vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning