Nieuw woningaanbod: Windsor Park

22 december '23

Zoek je een woning in Westergouwe? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan met een divers aanbod, van vrijstaand tot rijwoningen, waarbij een groot deel van de rijwoningen een koopsom hebben onder de Nationaal Hypotheek Garantie (NHG) grens. De woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsbeelden, concept plattegronden, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomwoning er tussen! 

image alt

De woningtypes in Windsor Park

Het is tijd voor een nieuwe fase! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van Windsor Park. Op de pagina woningen kun je de conceptimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2024. Deze nieuwe fase bestaat uit 46 woningen, in verschillende typen namelijk:

  • Rijwoning Type George (104 - 113 m2)
  • Rijwoning Type Francis (112 - 121 m2)
  • 2 onder 1 kap Type Edwin (148 - 159 m2)
  • Vrijstaand Type William (166 m2)
  • Vrijstaand Type Norman (166 m2)

Interesse?

Spreekt een (of meerdere) woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Windsor Park. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod

Een woning kopen, zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod