Parkeren in Hollandse Weelde

27 juni '24

Koop je een woning in Hollandse Weelde, dan hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats. En zelfs niet naar een laadpaal voor je elektrische auto. Alle woningen hebben minimaal 1 eigen parkeerplaats, op eigen terrein of op het mandelig parkeerterrein.

Eigen parkeerplaats

De verdeling van de parkeerplaatsen is als volgt. Alle rijwoningen hebben 1 parkeerplaats op het mandelig parkeerterrein aan de achterzijde van de woningen. De 2 onder 1 kapwoningen type Willem hebben 1 parkeerplaats op eigen terrein en 1 op het mandelig terrein. De woningen aan de rand van het plan, type Anne en Pleun, hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

De eigenaren van een parkeerplaats op het mandelig terrein hebben een vaste plek. Voor het onderhoud van het terrein wordt een beheervereniging opgericht, waar je maandelijks een bijdrage aan betaalt. Zodra de verkoop is gestart is hier een begroting voor beschikbaar. 

Voorbereiding laadpaal

Heb je een elektrische auto? Voor de rijwoningen wordt er een loze leiding aangebracht van de meterkast naar je parkeerplaats op het mandelig terrein. Zo kun je na oplevering een laadpaal laten installeren. De parkeerplaatsen van de 2 onder 1 kapwoningen krijgen deze loze leiding niet. Bij deze woningen is het optioneel mogelijk om een laadpaal te laten installeren voor de parkeerplaats op eigen terrein. 

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod