Eigenhuis Keukens officiële keukenpartner van Hollandse Weelde

11 juli '24

Spannend hè, een nieuwbouwwoning kopen? Er valt een heleboel te regelen. Jouw nieuwe keuken bijvoorbeeld. Gennu, staat voor GENeraties van NU, kent als geen ander de belangrijke rol van een keuken in de woonbeleving van een consument. Accountmanager Daniëlle Havermans van Gennu vertelt waarom Eigenhuis Keukens de officiële keukenpartner is van Hollandse Weelde en wat Eigenhuis Keukens jou te bieden heeft.

image alt

Voldoen aan specifieke behoeftes

“Wij begrijpen de verschillende generaties en hun unieke voorkeuren goed. Van trendy millennials tot betrokken Generatie Z en zelfs ervaren babyboomers – we kennen ze allemaal’’, aldus Daniëlle. “Met onze jarenlange ervaring zijn we experts in het aanbieden van keukens die voldoen aan de specifieke behoeften van elke generatie.” Voor Hollandse Weelde heeft Gennu Eigenhuis Keukens in Capelle aan den IJssel geselecteerd als keukenpartner. “Eigenhuis Keukens neemt je graag bij de hand om de beste en slimste keuzes te maken voor jouw nieuwe keuken. Goed om te weten is dat wij een keuken hebben ontworpen die past in je nieuwe woning en die wij kookklaar opleveren”, benadrukt Daniëlle.

De keukenaanbieding

Eigenhuis Keukens heeft per woningtype een passende keukenopstelling gemaakt en daarbij een keukenaanbieding gedaan. De keukens zijn van het merk Häcker en te leveren in diverse kleuren met verschillende handgrepen. De apparatuur is van Bosch. Kijk voor een impressie in het inspiratiemagazine. 

Bekijk het keukenmagazine

Type Mies, Neeltje, Teun

 • Koelkast
 • Combi-magnetron
 • Inductiekookplaat
 • Wandschouwkap
 • Vaatwasser

De keuken is opgenomen in de v.o.n. prijs van de woning en vertegenwoordigt een waarde van €6.050 incl. btw. 

Type Willem

 • Koel-vriescombinatie
 • Combi-magnetron
 • Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van BORA 
 • Vaatwasser

De keuken is opgenomen in de v.o.n. prijs van de woning en vertegenwoordigt een waarde van €8.725 incl. btw. 

Type Pleun, Anne

 • Koel-vriescombinatie
 • Combi-magnetron
 • Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging van BORA 
 • Vaatwasser

De keuken is opgenomen in de v.o.n. prijs van de woning en vertegenwoordigt een waarde van €11.750 incl. btw. 

Vakkundig advies

Benieuwd naar de keukenaanbieding van Eigenhuis Keukens voor jouw favoriete woningtype(s)? Bekijk dan het inspiratiemagazine. “De complete keuken die je ziet, is opgenomen in de vrij op naam-prijs en past perfect op het in je woning aanwezige basis installatiewerk. Heb je andere wensen? Onze vakkundige keukenadviseurs helpen jou met alle liefde en plezier om jouw droomkeuken samen te stellen. Passend bij jouw levensfase, jouw persoonlijke woonstijl en budget. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het standaard elektrawerk en loodgieterswerk op dezelfde wand kosteloos te verplaatsen.”

image alt

Kies de stijl die bij je past

De moderne keuken van nu fungeert meer en meer als warme leefplek. “Koken betekent nu eenmaal gezelligheid. Met je familie, vrienden of gewoon gezellig met zijn tweeën. Wat dan telt, is het precies kunnen afstemmen van de keuken op jouw persoonlijke wensen. Dat begrijpt Eigenhuis Keukens als geen ander. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur om jouw droomkeuken samen te stellen. Hiervoor ontvang je een offerte met een transparante prijs inclusief montage”, legt Daniëlle uit.

Technisch volledig op de hoogte

Eigenhuis Keukens is geheel op de hoogte van de maatvoeringen van jouw keukenruimte en van alle technische mogelijkheden. “Wanneer je je keuken hebt uitgezocht, maakt Eigenhuis Keukens ook een technische tekening. Daar staat exact op aangegeven welke aansluitingen noodzakelijk zijn en waar die moeten komen. Deze informatie is van belang voor het bouwbedrijf en de installateur. Alles moet kloppen en goed op elkaar worden afgestemd. De adviseurs van Hollandse Weelde zorgen er samen met jou voor dat deze informatie tijdig bij iedereen bekend is.

Ook na de aankoop van de keuken helpt Eigenhuis Keukens je graag. Wil je na aankoop nog iets aanpassen, dan is dat geen probleem. Je kunt zelfs tot 3 maanden voor de oplevering nog wijzigingen aan ons doorgeven”, vertelt Daniëlle. “Eigenhuis Keukens nodigt je hiervoor uit in de showroom om kleine details zoals front keuze en dergelijke te kunnen veranderen. Installatietechnische aanpassingen zijn dan niet meer mogelijk. Wij adviseren je om gebruik te maken van deze uitnodiging, want wanneer de keuken eenmaal is geplaatst, kan er moeilijk iets veranderd worden.” Nadat je ca. 3 maanden voor oplevering in de showroom bent geweest, kun je vervolgens zelf, op basis van je eigen planning, de keuken afroepen en een uiteindelijke leverweek vaststellen. 

Tip van Daniëlle

“Laat je inspireren door het digitale inspiratiemagazine van Eigenhuis Keukens, waar je ook de keukenimpressie kunt terugvinden. Vul de vragenlijst uit het magazine in, maak een moodboard en neem het mee naar de showroom zodat de keukenadviseur direct ziet wat je belangrijk vindt.”

image alt

Start op tijd

Wij adviseren je om tijdig te starten met het uitzoeken van je nieuwe keuken. De reden hiervoor is dat je dan ruim voor de uiteindelijke bouw weet hoe het eruit komt te zien. Dan kan iedereen in het bouwproces daar vroegtijdig rekening mee houden. Dat werkt beter en voorkomt stagnatie en misverstanden. Bovendien is het ook leuk om een keuken uit te zoeken toch?! Eigenhuis Keukens nodigt je graag uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken in de showroom! Je kan heel eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen op 010 – 264 24 24. Of mail ons gerust via [email protected]. En neem ook eens een kijkje op onze website. Bij het opmaken van een complete keukenofferte ontvang je bovendien de PlasmaMade Table Air Cleaner ter waarde van €149,- cadeau.

Waarom kiezen voor Eigenhuis Keukens?

Dus waarom zou jij kiezen voor Eigenhuis Keukens?

 • zij vinden persoonlijk contact met een maatwerkadvies belangrijk;
 • zij hanteren een heldere, betrouwbare prijsstelling;
 • zij maken duidelijke afspraken van keukenontwerp tot oplevering;
 • zij staan nauw in contact met de aannemer van jouw woning;
 • zij zijn service- en klantgericht; van oriëntatie tot nazorg;
 • zij geven betrouwbare garanties op je hele keuken;
 • zij vinden een gezond binnenhuisklimaat essentieel;
 • zij bieden een 100 procent tevredenheidsgarantie;
 • zij geven een prijsgarantie – dus geen tussentijdse prijsverhogingen.
Neem een kijkje op de website van Eigenhuis
Vragen? Neem contact op
Wonen in Hollandse Weelde? Bekijk het woningaanbod