Bouwnummers online inclusief definitieve prijzen

5 juli '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Hollandse Weelde? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De prijsindicaties stonden al online, maar nu zijn ze definitief per bouwnummer vastgesteld. Kijk of jouw favoriete woning past binnen je budget.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Hollandse Weelde zijn inclusief tegelwerk, sanitair en een keuken. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam.

 

Bekijk de prijzen per woning
image alt

Aanpassing type Willem

Er zijn een paar aanpassingen ten opzichte van de eerder getoonde kenmerken bij het type Willem. De woonoppervlakte was inclusief berging van ca. 15 m2. Deze oppervlakte is eraf gehaald bij de bouwnummers. De getoonde oppervlakte is dus exclusief aangebouwde berging. Ook hebben deze 2 onder 1 kapwoningen een parkeerplaats erbij gekregen op het mandelig parkeerterrein aan de achterzijde van de woning. In totaal heeft het type Willem dus 2 parkeerplaatsen, 1 op eigen terrein en 1 op mandelig terrein. 

image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren. Maak hiervoor een afspraak bij je financieel adviseur van bijvoorbeeld Rabobank. 

Lees meer over de financiële check
  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod