Type Westhaven #024

€ 445.500 v.o.n. In optie

Omschrijving

Deze ruime 3-laagse tussenwoning met opvallende metselverbanden en hoge ramen met frans balkon beschikt over een fijne tuin op het zuidwesten. Bouwnummer 24 is een moderne gezinswoning aan een straat met veel bomen en uitzicht op het water, beschikt over circa 115 m2 aan woonplezier en heeft 3 slaapkamers. Hier beleef je elke dag het wonen in een groene en kindvriendelijke omgeving. En toch sta je in slechts 15 minuten fietsen in het karaktervolle centrum van Gouda. Op het parkeerterrein achter de woningen heb je een eigen parkeerplaats. Ideaal!

In optie

Type Westhaven #024

€ 445.500
ca. 115 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 46 m2Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

Alternatief aanbod