Type Westhaven

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Of jouw kids aan de achterkant van het huis in de tuin spelen óf met de andere buurtkinderen voor de deur, in Klein Gouda hoef jij je geen zorgen te maken. Deze nieuwe wijk grenst aan een autovrij en groen park, waardoor jouw kinderen hier fijn en veilig kunnen buitenspelen. De groene omgeving in combinatie met de oud Hollandse architectuur maken Klein Gouda tot een gemoedelijke plek. In dit nieuwbouwplan worden 10 Westhaven rijwoningen gerealiseerd.  

In aanbouw / bewoond

Type Westhaven

ca. 115 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.