Type Westhaven L

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Klein Gouda worden 4 woningen gerealiseerd van het type Westhaven L Met maar liefst 131m2 aan leefplezier zijn deze 4 bouwnummers de ruimste woningen in Klein Gouda. Gelegen in blok B, hebben deze woningen een fijne tuin op het Noordwesten en het park om de hoek. De 4 rijwoningen hebben een extra diepe woonkamer. Op de 1e en 2e verdieping komt de extra ruimte terug in maar liefst 3 slaapkamers. Kortom, meer dan genoeg woonplezier voor het hele gezin! 

In aanbouw / bewoond

Type Westhaven L

ca. 131 m2
6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.