Type Turfmarkt #016

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze ruime 3-laagse A++++ hoekwoning met een tuin op het noordoosten ligt aan een stadsparkje. Hier geniet je van 105 m2 aan woonplezier, beschik je over 3 slaapkamers en beleef je elke dag het wonen in een groene omgeving. En toch sta je in slechts 15 minuten fietsen in het karaktervolle centrum van Gouda. De stijlvolle architectuur, de robuuste daklijsten, de grijze gevel op de begane grond en de hoge ramen met frans balkon laten bouwnummer 16 spreken. Op het parkeerterrein achter de woningen heb je een eigen parkeerplaats.

In aanbouw / bewoond

Type Turfmarkt #016

ca. 105 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 51 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.