Type Turfmarkt #010

€ 398.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke tussenwoning is dit! Door de stijlvolle architectuur, robuuste daklijsten, authentieke metselverbanden en een grijze gevel op de begane grond, valt bouwnummer 10 direct op. Bouwnummer 10 is een fijne gezinswoning, ligt aan een stadsparkje, heeft circa 104 m2 aan woonplezier en beschikt over 3 slaapkamers. Je woont hier in een kindvriendelijke omgeving, op 15 minuten fietsen van het centrum van Gouda én het NS-station. Op het parkeerterrein achter de woningen heb je een eigen plek voor de auto. Ideaal!

Verkocht

Type Turfmarkt #010

€ 398.500
ca. 104 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 36 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.

Alternatief aanbod