Type Turfmarkt

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De binnenstad van Gouda staat er bekend om; haar charmante pandjes. Hoe verleidelijk ook, tóch ben jij opzoek naar een plek met meer rust en groen. Wat nou als je beide kan hebben? In Klein Gouda worden de charme gecombineerd met een rustige, groene omgeving. In dit nieuwbouwproject komen 17 Turfmarkt rijwoningen die werkelijk alles hebben! De woningen zijn energieneutraal en zeer praktisch ingedeeld. De fijne tuin mét berging, de open leefruimte en de 3 slaapkamers maken dat het hier voor het hele gezin heerlijk vertoeven is. Dit in combinatie met de Hollandse elegantie en authentieke karakteristieken van Klein Gouda, maken deze rijwoningen niet alleen tot een fijne maar ook tot een heel gemoedelijke woonplek!  

In aanbouw / bewoond

Type Turfmarkt

ca. 104 - 108 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.