Type Turfmarkt L

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wil jij de oud Hollandse charme van Klein Gouda combineren met nét dat beetje extra ruimte? Dan zijn de rijwoningen Turfmarkt L met extra diepte wellicht iets voor jou! Deze 13 fijne woningen beschikken over 1.2m extra diepte, over álle 3 de woonlagen! Dankzij de raampartijen en grote pui op de begane grond ogen deze woningen lekker ruim. 3 lagen woonplezier, 3 slaapkamers én energieneutraal wonen komen hier samen.

In aanbouw / bewoond

Type Turfmarkt L

ca. 119 - 123 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Dat houdt in dat de energie die je verbruikt - voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water - en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld wasmachine, droger en televisie.