Stadswoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Van deze energieneutrale stadswoningen zijn er 2 types. De 2 stoere 3-laagse woningen met een plat dak markeren het eind van de rij. De overige woningen hebben een steile kap. Het is een modern vormgegeven huizenrij met strakke verticale raampartijen en bloemkozijnen met stoere omlijsting. Met een woonoppervlakte van 77m2 tot 87m2 én minimaal 2 tot 4 slaapkamers bieden deze huizen alles wat je nodig hebt. Iets voor jullie?


Let op: voor de betaalbare bouwnummers 22 t/m 28 geldt een inkomensgrens. Om in aanmerking te komen geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 75.000. Het inkomen moet aangetoond worden via een IB60 formulier bij de makelaar zodra je een optie hebt.

In aanbouw / bewoond

Stadswoning

ca. 77 - 87 m2
5 - 6 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Naar verwachting start de oplevering in de zomer van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 712 26 80.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.