Appartement #063

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op de kop van het plan Carré in Westergouwe komen 28 duurzame appartementen met zicht op water en groen. Stoere hoge raampartijen en reliëf in het metselwerk geven het gebouw een industriële uitstraling. De beide hoeken bestaan uit 4 woonlagen daartussen is een lager deel van 3 woonlagen waarin, hierin bevinden zich de meeste 2 kamerappartementen. De gezamenlijke daktuin wordt een gezellige ontmoetingsplek voor álle bewoners. Daarnaast beschikt elk appartement ook over een zonnig privéterras of balkon. Is dit jouw nieuwe thuis?


Let op: voor dit betaalbare bouwnummer geldt een inkomensgrens. Om in aanmerking te komen geldt een maximaal gezamenlijk bruto belastbaar jaarinkomen van € 66.500. Het inkomen moet aangetoond worden via een IB60 formulier bij de makelaar zodra je een optie hebt. 

In aanbouw / bewoond

Appartement #063

ca. 54 m2
2 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
Balkon
stadsleven
image alt

Groenverklaring

De woningen worden voorzien van een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

Downloads

Verkoopstuk

1. Technische Omschrijving APP 28 App. Het Carré Van Westergouwe, Gouda

Verkoopstuk

2. Afwerkstaat Appartementen Het Carré Van Westergouwe

Verkoopstuk

3. Kleur En Materiaalstaat Appartementen Het Carré Van Westergouwe

Verkoopstuk

4. Standaard Optielijst Appartementen Het Carré Van Westergouwe

Verkoopstuk

5. Sanitairboekje Appartementen Het Carré Van Westergouwe, Gouda

Verkoopstuk

6. Klimaatgarant Folder Appartementen Het Carré Van Westergouwe