Wonen in Het Carré van Westergouwe? Doe een financiële check

9 mei '22

De woningen in Het Carré van Westergouwe staan online. Heb je interesse in een woning in dit project? Upload dan zodra de verkoop start een financiële check bij je inschrijving. Dit kan namelijk in je voordeel werken. Zo'n check kun je nu alvast gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account zodra de verkoop start. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan

Wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor een woning in Het Carré van Westergouwe? Dan kan je onder andere terecht bij Daisy Vink en Willemien de Haas van het team financieel adviseurs van Rabobank. Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak met een van de adviseurs. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur. 

Vraag een financiële check aan
Wonen in Het Carré van Westergouwe? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check