Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

22 maart '24

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog laten vallen op een woning in Het Carré van Westergouwe? Kom dan langs tijdens de NVM Open Huizen Dag om kennis te maken met Het Carré en een kijkje in een aantal woningen in aanbouw te nemen. Op zaterdag 6 april ben je tussen 11:00 en 15:00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning.

6 april 2024

NVM Open Huizen Dag

Op 6 april tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag in het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). Vanuit daar begeleiden we je graag naar de bouwplaats van Het Carré. Aanmelden is niet nodig!

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en neem een uniek kijkje in een van de beschikbare woningen van Het Carré
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • De verse koffie met wat lekkers staat klaar, voor de kinderen is er een springkussen
  • Proef de sfeer van Westergouwe.

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur binnen te lopen in het informatiecentrum van Westergouwe (Provincialeweg 10, Gouda). Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de buurt. Wil je de bouwplaats van Het Carré bezoeken? De bouwplaats is helaas niet te bezoeken met kinderen en alleen te betreden met stevige, dichte schoenen. 

Heb jij interesse in een van de woningen en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Financieren van een nieuwbouwwoning

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ben jij op de hoogte van wat je kan lenen voor jouw droomwoning? Een financieel adviseur van Rabobank is aanwezig in het informatiecentrum voor een kosteloos oriëntatiegesprek. Of loop donderdag 4 april tussen 13.00 en 17.00 uur binnen bij Rabobank in Gouda (Burgemeester Jamessingel 41). Vergeet geen recente salarisstrook mee te nemen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers én IB-aangifte mee.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwwoning kopen? Bekijk het beschikbare aanbod