Nieuwe impressies van de Parkwoningen

27 december '22

Om je nog een beter beeld te geven van de Parkwoningen in Het Carré van Westergouwe hebben we extra impressies laten maken. Je krijgt nu van zowel de prachtige ligging aan het park als van de begane grond een goed beeld. Ook lieten we de plattegronden inrichten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de beelden hieronder.

Ingerichte plattegronden

Waar plaats jij straks de bank en de eettafel? En wordt die extra slaapkamer straks een kinderkamer, werkkamer of inloopkast? Leuk om nu alvast over na te denken. Maar misschien ook lastig voor te stellen omdat je de woning nog niet in het echt kan bekijken. Daarom hebben we in onderstaande plattegronden alvast een inrichting laten intekenen. Zie je het al voor je? 

Plattegrond

Interesse?

Wil jij ook wonen in zo'n prachtige Parkwoning in Het Carré van Westergouwe? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. De bouw start al in januari 2023! Kijk op de pagina Woningen of onderstaande kavelkaart welke woningen dit zijn. Ook is het mogelijk om direct bij het bouwnummer een vrijblijvende optie aan te vragen. 

Beschikbaar aanbod
  Bekijk de woningen
  Neem contact op