Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

29 maart '23

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Het Carré van Westergouwe? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de nog beschikbare woningen. Op zaterdag 1 april ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom in het informatiecentrum van Westergouwe. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in Het Carré van Westergouwe in Gouda.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag in het informatiecentrum van Westergouwe, Provincialeweg 10 in Gouda. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 1 april 2023
  • 11.00 tot 13.00 uur
  • Provincialeweg 10 in Gouda

De bouw is gestart!

De bouw van Het Carré van Westergouwe is in januari 2023 gestart. Er zijn nog enkele bouwnummers te koop in deze fase. Laat ons weten in welke woning je geïnteresseerd bent. We vertellen je er graag alles over!

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk de beschikbare woningen