Het Carré van Westergouwe: een wijk waar je als een blok voor valt

25 augustus '21

Uniek, groen en bereikbaar. Drie woorden die het slotstuk van de nieuwbouwwijk Westergouwe aan de rand van Gouda perfect omschrijven. Het plan? Een carrévormig blok met verschillende woningen en appartementen waar iedereen een thuis vindt. Welkom in het Carré van Westergouwe!

image alt

Bijzonder tot in de hoekjes

Wat een plaatje! Het ontwerp van deze nieuwbouwwijk door de unieke opzet direct al de wow-factor. De vier zijden van het carrévormige blok worden gevormd door verschillende typen woningen en appartementen met elk een eigen look en feel. Het gemeenschappelijke binnenterrein dat als het ware wordt omarmd door de vier zijden, brengt de buurt op een laagdrempelige manier samen.

Groen in de breedste zin van het woord

Het Carré van Westergouwe baadt in het groen. Van een natuurrijk binnenterrein tot een sedumdak en de aangrenzende GroenBlauw Zone. De wijk is een oase van rust aan de rand van de stad. Zo geniet je van de reuring in Gouda waar je met 10 minuten fietsen al bent, terwijl je thuiskomt in ontspannen sferen. Ook worden de woningen en de wijk duurzaam gebouwd. Zo woon je straks klaar voor de toekomst!

image alt

De woningen in het Carré

In totaal worden er 75 nieuwe woningen gerealiseerd: 27 kadewoningen, waarvan 17 aan het water, 20 parkwoningen en 28 appartementen. De woningen krijgen een fijne achtertuin die overloopt in het binnenterrein van het blok, terwijl de appartementen genieten van een gezamenlijke daktuin. Het Carré van Westergouwe vormt het fundament voor woongeluk zoals je dat niet eerder kende.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende! Dit doe je door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de woningenpagina. Dan houden wij je op de hoogte via de nieuwsbrief.

  Zo duurzaam is Het Carré
  Lees alles over de visie