Een eigen parkeerplaats in Het Carré

27 juli '22

Koop je een woning in Het Carré van Westergouwe, dan krijg je daar een parkeerplaats op het mandelig binnenterrein bij! Dat scheelt een plekje zoeken na een lange werkdag of een auto vol boodschappen. Voor het beheer en onderhoud van het terrein wordt een beheervereniging opgericht waaraan je maandelijks een bijdrage doet. We vertellen je graag alle details.

image alt

Beheervereniging

Alle woningen krijgen 1 parkeerplaats op het mandelig terrein, met uitzondering van bouwnummer 20. Deze woning heeft 2 parkeerplaatsen. Om het terrein te onderhouden en een keer in de zoveel jaar te herstraten wordt er een beheersvereniging opgericht. De oprichting is net voor de oplevering van de woningen en hiervoor wordt een vergadering georganiseerd voor alle kopers door Munnik V.V.E. Beheer. In deze vergadering wordt de definitieve begroting voor het beheer van het terrein voorgelegd. Voor nu is er een concept begroting gemaakt, waaruit de indicatie bijdrage per bouwnummer is voortgekomen. Voor nu is de verwachting dat de bijdrage circa € 18,13 per parkeerplaats per maand is. (Prijspeil 2022)

Benieuwd waar de parkeerplaats van jouw favoriete bouwnummer is? Bekijk dan de juridische situatietekening. Deze staat tussen de downloads bij het bouwnummer.

image alt

Elektrische auto

Heb je een elektrische auto? Dan is het als meerwerk mogelijk om bij de toegewezen parkeerplaats een laadpaal te laten plaatsen. Hiervoor wordt bekabeling aangelegd vanuit de meterkast naar de laadunit op de parkeerplaats, een groep met aardlekautomaat in de meterkast aangebracht en een zwarte laadpaal neergezet. Overweeg je in de toekomst een elektrische auto aan te schaffen? Als meerwerk is het ook mogelijk om een bedrade voorziening van de meterkast naar de toegewezen parkeerplaats aan te laten brengen. Bekijk alle details hierover in de Standaard optielijst tussen de downloads.

Naar het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod