Een eigen laadpaal in Het Carré

27 januari '23

Is het voor jou ook elke keer weer zoeken naar een laadpaal in de buurt om je elektrische auto op te laden? Niet als je een woning koopt in Het Carré. Hier kun je optioneel een laadpaal laten installeren bij je eigen parkeerplaats. Ideaal!

image alt

Twee opties

Misschien heb je nu al een elektrische auto of staat dat op je wensenlijstje voor de toekomst. In de optielijst heb je 2 keuzes. Je kunt er voor kiezen om een bedrade voorziening vanaf de meterkast tot de toegewezen parkeerplaats voor een toekomstige autolaadpunt aan te brengen.  De bekabeling naar de parkeerplaats wordt dan in de meterkast niet aangesloten. Of je laat direct een laadpunt bij jouw parkeerplaats installeren. De kosten voor beide opties kun je terugvinden in de optielijst bij de downloads van jouw favoriete bouwnummer.

Beschikbaar aanbod

Zie jij het wel zitten? Een prachtige woning in Het Carré mét een eigen parkeerplaats en laadpaal? Kijk in onderstaande kavelkaart naar het beschikbare aanbod. Door op een van de bouwnummers te klikken lees je alle details over de woning en kun je direct een vrijblijvende optie aanvragen.

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod