De verkoop is gestart!

30 juni '22

Het is zover: de verkoop van Het Carré van Westergouwe is gestart! De verkoopdocumenten staan online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot dinsdag 12 juli 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 12 juli 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Woensdag 13 juli vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

NB. De kostenindicatie voor de maandelijkse bijdrage aan de VvE (appartementen) volgt in week 27. 

Ga naar de woningen

Vragen?

Heb je vragen over de woningen of appartementen in Het Carré van Westergouwe? Kom dan zaterdagochtend 9 juli tussen 10.00 en 12.00 uur naar het informatiecentrum van Westergouwe. Het makelaarsteam staat klaar om je vragen te beantwoorden. Of neem telefonisch contact op.

 

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning