De afwerking van de badkamers in Het Carré

30 januari '24

Misschien had je het al gelezen; er zijn keuzes gemaakt voor de afwerking van de badkamer en toiletten van de onverkochte woningen in Het Carré door interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Om alle keuzes van het sanitair en tegelwerk inzichtelijk te maken hebben we per stijl een pagina gemaakt. Heb jij ze al gezien?

4 stijlen

Er is voor de woningen een keuze gemaakt uit 4 stijlen: Raw, Nature, Colour en Luxury. Iedere stijl net weer even anders, waardoor er altijd één bij jouw wensen aansluit. Op de pagina van de diverse stijlen kun je zien welke bouwnummers daarin worden uitgevoerd en welke tegels, kranen, designradiator, douchecombinatie, douchewand en kranen zijn gekozen. Daarnaast doet Michiel de Zeeuw nog een suggestie hoe je de badkamer helemaal in stijl kan afmaken. Bekijk hieronder de verschillende pagina’s.

Vraag een optie aan

Staat jouw droomwoning met droombadkamer in Het Carré? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan bij een van de beschikbare bouwnummers op de pagina Woningen. Wie weet sta jij dan over een tijdje wel te douchen in je nieuwe badkamer.

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod