Wat is een Nul op de Meter woning?

23 oktober '23

Misschien had je het al gelezen, de woningen in Het Carré van Westergouwe worden Nul op de Meter. Maar wat is dat precies? En wat betekent dit voor je energielasten? We gaat het je uitleggen!

Zelf energie opwekken

Nul op de Meter betekent dat een woning energie opwekt en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals gas. Een nul-op-de-meterwoning wekt op verschillende manieren zijn eigen energie op voor elektriciteit, warmte en huishoudelijke apparatuur, bijvoorbeeld met een warmtepomp en zonnepanelen. Met deze hypermoderne technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, anno 2023 geen energielasten (met uitzondering van kosten voor vastrecht)! Dat is een nul-op-de-meterwoning in een notendop. Alle eengezinswoningen in dit project worden als nul-op-de-meter aangeboden. De volgende technieken zorgen hiervoor:

Comfortabel wonen met Nul op de Meter

Lijkt het jou ook wel wat om in een gloednieuw huis te wonen en voor een energienota van € 0,00* te gaan? Bekijk dan het beschikbare aanbod Park- en Kadewoningen op de pagina Woningen en vraag een vrijblijvende optie aan.

Deze woningen komen bij diverse hypotheekverstrekkers in aanmerking voor duurzaamheidskorting en / of een Groenhypotheek. Vraag naar de mogelijkheden en voordelen bij je hypotheekadviseur. 

(* bij normaal gebruik)

Bekijk het woningaanbod