17 september inloopochtend

12 september '22

Heb je vragen over de Kade- of Parkwoningen in Het Carré van Westergouwe? Kom dan zaterdagochtend 17 september tussen 10.00 en 12.00 uur naar het informatiecentrum van Westergouwe. Het makelaarsteam en een adviseur van de Rabobank staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Nog enkele beschikbaar

De verkoop van de woningen en appartementen is eind juni gestart. Alle verkoopdocumenten kun je bekijken bij je favoriete bouwnummer op de pagina Woningen. Heb je hier nog vragen? Kom dan gerust langs tijdens de inloopochtend in het informatiecentrum (Provincialeweg 10, Gouda). Het team is van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig. 

Bekijk het woningaanbod

Groenhypotheek

Voor de Park- en Kadewoningen is een groenverklaring afgegeven. Rabobank is op de hoogte van de afgegeven verklaring. Zij bieden voor deze woningen daarom de Rabo GroenHypotheek aan. Bij deze hypotheek krijg je 0,5% korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. De adviseur van Rabobank is aanwezig om al je vragen hierover te beantwoorden. 

* Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod