Badkamerstijlen Het Carré van Westergouwe

Alle woningen in Het Carré van Westergouwe worden opgeleverd inclusief badkamer. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw stelde een aantal interieurstijlen samen voor de badkamers van de nog beschikbare woningen. Op deze pagina vind je meer informatie over de gekozen badkamerstijlen.

Ontworpen door Michiel de Zeeuw

Na het volgen van een opleiding tot interieurarchitect, startte Michiel de Zeeuw in 2007 met Studio Michiel de Zeeuw, waar hij zowel grootschalige verbouwingen als interieurstyling uitvoert. “We houden ons bezig met uiteenlopende opdrachten. Zo werken we voor particulieren die een huis (ver)bouwen, ontwerpen we showrooms op basis van klantbeleving, richten we kantoorpanden in en doen we ook opdrachten zoals deze voor Het Carré van Westergouwe. Ik vind het heel leuk om mensen een fijne woon- of werkomgeving te geven”, vertelt Michiel enthousiast.

Lees het hele interview
michiel de zeeuw

Vier verschillende badkamerstijlen

In totaal zijn er vier verschillende stijlen gedefinieerd voor de badkamers van de woningen: Raw, Nature, Color en Luxury. Iedere stijl net weer even anders, waardoor er altijd één bij jouw wensen aansluit. Wil je meer weten over de verschillende stijlen? Klik hieronder op de afbeeldingen.

Raw

Raw

Nature

Nature

Color

Color

Luxury

Luxury

Tips om de badkamer langer mooi te houden

Als je eenmaal je droombadkamer hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daar heeft Michiel een aantal handige tips voor:

  • Onderhoud je kranen altijd. Ben je klaar met douchen en sta je met je handdoek in de hand? Maak de kranen even droog. Daardoor heb je veel langer plezier van mooie kranen.
  • Maak niet schoon met agressieve schoonmaakmiddelen. Gebruik natuurlijke producten zoals schoonmaakazijn of groene zeep. Veel kitsoorten kunnen niet tegen schoonmaakmiddelen.
  • Een ontkalkingsmachine kan een interessante investering zijn. Daardoor haal je langer plezier uit je badkamer!
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod