Planning Het Carré van Westergouwe

In Het Carré van Westergouwe, het nieuwbouwplan in Gouda, komen in totaal 75 woningen/appartementen. De woningen worden tegelijk verkocht in 1 fase. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verkoop en nieuwbouwplanning van Het Carré.

Het Carré in verkoop

Eind juni 2022 is de verkoop van de woningen en appartementen in Het Carré gestart en begin juli 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden. Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Interesse? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Prognose bouw en oplevering

De aannemer is in januari 2023 gestart met de bouw van de 75 woningen/appartementen in Het Carré. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in de zomer van 2024 de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

  Bekijk de woningen
  Veel gestelde vragen