Planning Het Carré van Westergouwe

Met Het Carré van Westergouwe wordt de nieuwbouwwijk Westergouwe weer een stukje verder uitgebreid. Alle woningen gaan in één fase in verkoop en worden tegelijk gebouwd, of je nou kiest voor een appartement of een grondgebonden woning. De verkoop van de 75 woningen is gestart op 30 juni 2022.

Start verkoop

Start verkoop

De verkoop van de 75 woningen in Het Carré van Westergouwe is gestart. Op dit moment zijn er nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Staat jouw droomwoning hier? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan bij het beschikbare bouwnummer. Wij laten je op werkdagen binnen 24 weten of de optie aan je is toegekend. 

Bekijk het woningaanbod

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. We sturen jou een e-mail met het goede nieuws dat je naar de notaris kunt zodra we aan deze voorwaarden hebben voldaan. De aannemer krijgt dan de opdracht te starten met de bouw. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt. 

Start bouw

Oplevering

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst hebt getekend van je nieuwe woning: de oplevering. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden.

  Bekijk de woningen
  Veel gestelde vragen