Planning Het Carré van Westergouwe

Met Het Carré van Westergouwe wordt de nieuwbouwwijk Westergouwe weer een stukje verder uitgebreid. Alle woningen zijn in één fase in verkoop gebracht en worden tegelijk gebouwd, of je nou kiest voor een appartement of een grondgebonden woning. De bouw start in januari 2023.

Start verkoop

Start verkoop

De verkoop van de 75 woningen in Het Carré van Westergouwe is gestart. Op dit moment zijn er nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Staat jouw droomwoning hier? Vraag dan direct een vrijblijvende optie aan bij het beschikbare bouwnummer. Wij laten je op werkdagen binnen 24 weten of de optie aan je is toegekend. 

Bekijk het woningaanbod

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Aan al deze voorwaarden is inmiddels voldaan. De aannemer heeft dus de opdracht gekregen om te starten met de bouw. De kopers hebben hier een e-mail over ontvangen en zijn uitgenodigd bij de notaris. Naar verwachting starten de werkzaamheden in januari 2023. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt. 

Start bouw

Oplevering

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst hebt getekend van je nieuwe woning: de oplevering. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Uiteraard is dit ook afhankelijk van (weer)omstandigheden.

  Bekijk de woningen
  Veel gestelde vragen