Het toegankelijke Westergouwe

Bijzonder wonen is leuk, maar goede bereikbaarheid is minstens net zo belangrijk. Westergouwe is een plek waar beiden samenkomen. Om de hoek van de snelweg, direct aansluitend op provinciale wegen en in de buurt van openbaar vervoer beweeg je straks eenvoudig en snel van A naar B.

image alt

Een paar minuten vanaf de A20

Een nieuwbouwwijk aan de rand van de stad heeft zo z’n voordelen. Westergouwe heeft namelijk een slimme infrastructuur en ideale bereikbaarheid. Ontsluitingswegen, die tevens veilig zijn voor voetgangers en fietsers, leiden je binnen no time Westergouwe uit. Zo bereik je direct de N207, de ‘oprit’ naar de A20. De A20 brengt je weer richting alle bestemmingen in het Groene Hart.

image alt

Ook zonder auto kom je ver

Heb je geen auto of reis je vaak met het openbaar vervoer? Geen punt. Er gaat vanuit Westergouwe een bus naar het station van Gouda. Vanaf Gouda Centraal pak je zo de trein naar grotere steden zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Per fiets of scooter is het centrum van Gouda trouwens ook goed te bereiken. Het Carré van Westergouwe ligt op slechts 10 minuten fietsafstand van de binnenstad.

  Alles over de planning
  Alles over duurzaamheid