Badkamerstijl - Nature

Alle woningen in Het Carré van Westergouwe worden opgeleverd inclusief badkamer. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw stelde een aantal interieurstijlen samen voor de badkamers van de nog beschikbare woningen. Op deze pagina vind je meer informatie over de badkamerstijl ‘Nature’. Deze wordt toegepast op bouwnummer 1, 7, 13, 18 en 31.

Een toegankelijke stijl

Nature is een stijl die veel mensen omarmen. Het is toegankelijk en je kunt de natuur erbij betrekken. Versterk de stijl bijvoorbeeld door bloemen of planten in de badkamer te plaatsen, of gebruik bepaalde houtsoorten. Het wellness gevoel is bij deze badkamer hoog. Als gebruiker word je geprikkeld om het geheel zelf af te maken. Het dient als mooie basis waar nog veel ruimte is voor toevoegingen. Zacht goud is een kleur die goed bij deze stijl past. Het geeft een kleine verrijking en heeft een vriendelijke uitstraling.

Gekozen sanitair

Hieronder vind je een opsomming van het sanitair dat is gekozen bij deze badkamerstijl:

  1. Grohe Skate Cosmopolitan Bedieningspaneel
  2. Villeroy & Boch Architectura wandcloset
  3. INK Versus Fontein
  4. Sanibell Fonteinkraan
  5. Novellini Inloopdouchewand
  6. Hotbath Cobber Douchesysteem 
  7. Zehnder Metropolitan Spa Designradiator
Nature

Gekozen tegelwerk

Hieronder zie je een overzicht van het tegelwerk dat is gekozen voor deze badkamer.

Tegelwerk

Stijl je badkamer af

De basis wordt dus voor jou al aangebracht in de badkamer en de toiletten. Wil je deze ruimtes helemaal in stijl afmaken? Interieurarchitect Michiel de Zeeuw heeft alvast een paar suggesties gedaan voor het badkamermeubel en alle accessoires daaromheen. 

Moodboard

Bekijk de andere stijlen

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod